A látogatók igényei alapján fejlesztették tovább hazánk egyik legizgalmasabb strandját

  Áprilisban számoltunk be arról a hírről, hogy a világ legjobb fenttartható épületei közé választották a nagyerdei Aquaticum strandot. Úgy tűnik, a szakmai elismerésen túl a látogatók véleménye is fontos a strand üzemeltetőinek, hiszen számos fejlesztést valósítottak meg a visszajelzések alapján. Debrecen polgármestere, Papp László utalt rá, hogy bár tavaly a pandémia miatt csak részlegesen üzemelt az új nagyerdei strand, a látogatottság így is rekordot döntött, és meghaladta a 160 ezret.

  A közönség véleményét is figyelemebe veszikForrás: aquaticum.hu

  A vendégek visszajelzései alapján egyebek mellett kiszélesítették a sétányokat, baba-mama szobát alakítottak ki, növelték az étteremsor külső fogyasztóterét, új felszíni öltözőket telepítettek a strand különböző pontjain, napvitorlákkal fedték le a gyermekjátszóteret és a kondipályát, sorolta a polgármester.

  Kósa Lajos, a térség országgyűlési képviselője "a világ egyik legizgalmasabb strandjának" nevezte a debrecenit, és azt mondta, már gondolkodnak a strand bővítésén, illetve ezután is várják a látogatók visszajelzéseit a további fejlesztések érdekében.

  Fazekas Lajos, az Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója jelezte: május 15-én nyitják meg a strandot a nagyközönség előtt. Felkészültek a járványügyi előírások betartására mind a beléptetésnél, mind a stand egész területén. A személyzet maszkot fog viselni, kézfertőtlenítő pontokat alakítottak ki, a frekventált helyeken pedig óránként lesz fertőtlenítő takarítás, írja az MTI.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek