Csúszdaparkkal szerelik fel Jászapáti felújított strandját

Megújul a Jászapátin található Tölgyes Strand és Kemping, de a nyáron várható nyitás előtt elvégzik a fürdő területén korábban elmaradt gépészeti karbantartásokat, és egy új gyógyvizes kúttal is bővül a terület – írja a Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál.  

Forrás: tolgyesstrand.hu

A beruházás során egy csúszdaparkot is építenek, amelyben lesz egy négyszemélyes csúszda, egy kamikaze, és egy úgynevezett turbó vagy csiga csúszda is. A beruházás során felújították a kempinget, és továbbfejlesztették a weboldalukat is, hogy az idei szezontól már azon keresztül tudja bárki lefoglalni magának a szállását. A tervek szerint a jövőben még több tábort fognak szervezni a gyerekek számára. A csúszdaparkot várhatóan már május végén igénybe vehetik a vendégek, a teljes beruházást nyáron adják át.

Jászapáti strandfürdőjében évtizedek óta nem történt felújítás, ennek ellenére a kempinggel együtt az elmúlt években is népszerű volt a helyiek és az odalátogatók között. Az Év Fürdője közönségszavazásán például legutóbb 2018-ban választották be a helyiek kedvenc fürdője kategória tíz legjobbja közé. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek