Rénszarvasok között jógázhatnak egy varázslatos alaszkai tanyán

Korábbi hírünkben már beszámoltunk az alpakajógáról, sőt, a kecskejógáról is hírt adtunk, és most itt egy újabb patás, amelynek társaságában relaxálhatnak és töltődhetnek a jógázni vágyók.

Így könnyen el lehet lezulniForrás: Running Reindeer Ranch/Facebook

 A Running Reindeer Ranch 20 percre található az alaszkai Fairbankstől. Jane Atkinson, a tanya tulajdonosa elmesélte, hogy habár a családja már 14 évvel ezelőtt megkapta az első rénszarvas-párját, Rubyt és Moont, csak néhány éve kezdtek sétákat vezetni a környéken, és nyaranként újabban jógaórákat is szerveznek. Szeretnék az odalátogatókkal jobban megismertetni ezeket az állatokat, melyekről a legtöbb embernek talán a karácsonyi történetek jutnak eszébe.

Ilyen közreműködőkkel rögtön jobban is mennek azok az ászanákForrás: Running Reindeer Ranch/Facebook

Minden kirándulás és jógaóra előtt felhívják a figyelmet a legfontosabb biztonsági szabályokra: nem szabad az állatok agancsához érni, és ha a patások feléjük szaladnak, meg se mozduljanak. Ez utóbbi fontos figyelmeztetés, mert nem sokkal azután, hogy a rénszarvasok kijöhetnek a karámjukból, lelkesen rohangálnak csapatostul az ösvényeken. Ezután a tanya munkatársai mindenkit sétára visznek az erdőben. A rénszarvasok szelídek, de nem idomítottak – írja a Travel and Leisure. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek