Őrületesen népszerű a kecskejóga

  Őrületesen népszerű a kecskejóga

  Igen, jól olvasta, kecske. Amikor azt hinnénk, hogy a jógatrendek a jelenleginél már nem lehetnének bizarrabbak – gondoljanak csak a pucér jógára, és egyéb finomságokra –, na akkor jön egy amerikai üzletasszony, és megalkotja a kecskejógát – írja a Daily Mail. Persze nem a kecskék jógáznak, hanem az emberek. A jógaórát szabadtéren, egy farmon tartják, miközben egy kíváncsi kecskecsalád jön-megy a gyakorlók között.

  Képünk csak illusztráció, egy máltai kecskét ábrázolFotó: mimi / Travelo

  Hülyeségnek hangzik? Lehet, de attól még óriási siker. Az amerikai Oregon államban található No Regrets Farmon tartott foglalkozások – melyekért jelenleg 10 dolláros adományt kell fizetni – egészen 2017 tavaszáig telt házasak. És nem csak az amerikaiak vannak megőrülve a dologért: a kecskejóga kitalálója, Lainey Morse azt állítja, várólistáján rengeteg olasz és angol érdeklődő is van.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek