Ez a görög wellnesshotel csillagjegy alapján ajánl kezeléseket

A Kréta szigetén található Nana Princess luxusszálloda Star Sign Spa menüvel, vagyis csillagjegyekre szabott kezelésrepertoárral várja a vendégeket, akik az asztrológia szerint nekik leginkább megfelelő wellness-szolgáltatást vehetik igénybe - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

A kép illusztrációForrás: graceie/pixabay.com

A fürdő az egyes csillagjegyek elterjedt leírását veszi alapul. Eszerint a Kosok például hajlamosak lehetnek túlgondolni a dolgokat, melynek következményeként túl sok stresszt halmozhatnak fel a fejük területén. A tápláló olajokkal (mint a baobab, a patawa, nyír, szója és szezám) végzett fejmasszázs helyreállíthatja az egyensúlyt, mint a szálloda képviselőjének elmondásából kiderül.

Az Oroszlánokról viszont úgy tartják, hogy a felhalmozott feszültség a testükben inkább a hátuk felső részén nyilvánul meg, erre az esetre a fürdő mély szövetmasszázst javasol, amilyen például a sáfránnyal végzett, Titokzatos Kréta elnevezésű kezelés. Az asztrológia szerint a Rákok tünetei a gyomruk tájékán mutatkoznak meg leginkább, ezért nyirokmasszázst és akupunktúrát javasolnak nekik, míg a Bakoknak, akiket az állatöv legszkeptikusabb jegyének tartanak, a fürdő egyik különleges ajánlatát, az inakat érintő, Arany Terápia nevű kezelést kínálják.

A spirituális elemektől eltekintve egyébként maga a fürdő ultramodern létesítmény, mely 4593 négyzetméteren terül el, és a hagyományos kezelésektől a csúcstechnológiás eljárásokig széles palettával várja a látogatókat. A szálloda lakosztályai és villái saját merülőmedencével rendelkeznek, némelyikhez saját tornaterem és fürdő is tartozik. Egy felsőbb kategóriás szoba ára egy éjszakára 292 dollárnál (mintegy 88 ezer forint) kezdődik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek