Ez a görög wellnesshotel csillagjegy alapján ajánl kezeléseket

A Kréta szigetén található Nana Princess luxusszálloda Star Sign Spa menüvel, vagyis csillagjegyekre szabott kezelésrepertoárral várja a vendégeket, akik az asztrológia szerint nekik leginkább megfelelő wellness-szolgáltatást vehetik igénybe - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

A kép illusztrációForrás: graceie/pixabay.com

A fürdő az egyes csillagjegyek elterjedt leírását veszi alapul. Eszerint a Kosok például hajlamosak lehetnek túlgondolni a dolgokat, melynek következményeként túl sok stresszt halmozhatnak fel a fejük területén. A tápláló olajokkal (mint a baobab, a patawa, nyír, szója és szezám) végzett fejmasszázs helyreállíthatja az egyensúlyt, mint a szálloda képviselőjének elmondásából kiderül.

Az Oroszlánokról viszont úgy tartják, hogy a felhalmozott feszültség a testükben inkább a hátuk felső részén nyilvánul meg, erre az esetre a fürdő mély szövetmasszázst javasol, amilyen például a sáfránnyal végzett, Titokzatos Kréta elnevezésű kezelés. Az asztrológia szerint a Rákok tünetei a gyomruk tájékán mutatkoznak meg leginkább, ezért nyirokmasszázst és akupunktúrát javasolnak nekik, míg a Bakoknak, akiket az állatöv legszkeptikusabb jegyének tartanak, a fürdő egyik különleges ajánlatát, az inakat érintő, Arany Terápia nevű kezelést kínálják.

A spirituális elemektől eltekintve egyébként maga a fürdő ultramodern létesítmény, mely 4593 négyzetméteren terül el, és a hagyományos kezelésektől a csúcstechnológiás eljárásokig széles palettával várja a látogatókat. A szálloda lakosztályai és villái saját merülőmedencével rendelkeznek, némelyikhez saját tornaterem és fürdő is tartozik. Egy felsőbb kategóriás szoba ára egy éjszakára 292 dollárnál (mintegy 88 ezer forint) kezdődik.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek