Újragondolták a hollywoodi hírességek egyik kedvenc szállodáját

Los Angeles ikonikus Century Plaza Hoteljét 2,5 milliárd dolláros beruházás után új luxusingatlanná alakították át. A félhold alakú szálloda az 1966-os megnyitása óta több hollywoodi hírességet, tehetős külföldit és amerikai elnököt is vendégül látott. A Yabu Pushelberg nemzetközi tervezőcég most újragondolta a klasszikus úti célt, amely 2021 második negyedévében nyílik meg. A Fairmont Century Plazára átkeresztelt épületben 1300 négyzetméteres luxusfürdővel, 351 vendégszobával és 49 lakosztállyal várják majd a vendégeket.

A Fairmont Century Plaza néven kapott új életre az ikonikus szállodaForrás: fairmontcenturyplaza.com

A természet inspirálta elegáns gyógyfürdőt bonyolult fametszetek, padlótól a mennyezetig érő márvány, valamint tiszta vonalak jellemzik. Magdaleena Nikolov, a gyógyfürdő igazgatója elmondta, hogy a kezeléseikhez az inspirációt a természetből merítették, illetve egy sor csúcstechnológiás és hatékony kezelést is alkalmaznak, amelyek kifejezetten a jó alvás elősegítésére, a stresszoldásra és a mentális jóllétre összpontosítanak.

„A wellness minden eddiginél jobban a mindennapi élet részévé vált, ezért nem csak egy olyan helyet szerettünk volna biztosítani a vendégeinknke, ahol élvezhetik a kényeztetést, hanem olyat is, ahol segíthetünk nekik a továbbhaladásban" – mondta. Hozzátette, hogy a legmodernebb technológiával, világszínvonalú szakemberekkel, valamint hatékony kezelésekkel és termékekkel várják a vendégeket. A fürdőben aromaterápiás gőzfürdő, hammam (törökfürdő), sószoba, esőzuhany és szanárium (szauna és a gőzfürdő keveréke) is található.

Ilyen barlangszerű helyiségekben relaxálhatnak a vendégekForrás: fairmontcenturyplaza.com

A gyógyfürdőt edzőterem és luxusüzlet egészíti ki, ahol kézműves termékeket kínálnak. A Fairmont Century Plaza Los Angeles legelegánsabb környékén, a város látnivalóinak közelében található felhőkarcolók, kávézók és a legendás 20th Century Fox Studios épületei között – írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek