Győrben elkezdődött az új vízi élménypark építése

Elkezdődött a munka a győri fürdő területén, ahol a Modern Városok Program keretében épül meg a Győri Vízi Élménypark, és megtörténik a meglévő fürdőlétesítmény bővítése is. Az előkészítő munkák már zajlanak, és hamarosan az új létesítmény alapköve is a helyére kerülhet. A kivitelezés miatt azonban néhány változásra is számítaniuk kell a környéken közlekedőknek – írja a kisalföld.hu.

A tervek alapján igéretesnek néz ki az élménypark, ahol jó buli lesz vizesnek lenniForrás: A1 Építésziroda Kft./Facebook

A jövő héttől a teljes építési terület körbekerítése megtörténik, ami azt is jelenti, hogy a napokban lezárják a Radó-szigetről érkező kis hidat, a Jedlik-híd alatti területet (itt sem lehet majd átközlekedni az alsó sétányra), és a Rába Quelle épülete mögötti sétányt a Quelle épület vonalában, így nem lehet a Cziráky kapu felé sem közlekedni. A parkoló egy kis része egy ideig még használható lesz, de a parkoló és a fürdő közötti töltésen sem lehet közlekedni, csak a Pannon-Víz Zrt. épületét lehet megközelíteni.

A kivitelezési munkák miatt a területen található 136 fából 68 darabot kivágnak, amelyek helyett újonnan mintegy 110 lombos fát ültetnek majd.

Vagyis nemcsak a kivágott mennyiség pótlása történik meg, hanem bővítik a zöld területet, és nemcsak a fürdőben, de a parkoló területén is. A lezárásokról ide kattintva olvashatnak bővebben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek