Bezárt az ország utolsó, nyitva tartó fürdője is

  Korábbi híreinkben mi is beszámoltunk arról, hogy a november 11-től hatályos kormányrendelet szerint az uszodák és a fürdők bezártak, de Hévízen a Tófürdő tovább üzemelhetett, sőt, kedvezményes belépőket is ajánlottak a fürdőzni vágyóknak. Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján azonban kedden a Hévízi Tófürdő is bezárt. 

  A Tófürdőt is be kellett zárniForrás: Hévízi Turisztikai Np. Kft./Wikipedia

  A Hévízi Szent András Reumakórház megbízott vezetője, Mándó Zsuzsanna tájékoztatására hivatkozva a hévízi önkormányzat közölte: a fedett fürdőben továbbra is ellátják a betegeket, zavartalanul üzemel a járóbeteg-ellátás, az aktív reumatológiai és elsőbbségi rehabilitációs fekvőbeteg-ellátás, a fizikoterápiás kezelések és a diagnosztikai részlegek. Nem elérhetők azonban a medencékben végzett kezelések, mint a súlyfürdő és a víz alatti gyógytorna, viszont kádfürdőben a gyógyvizes fürdőzés továbbra is rendelkezésre áll.

  Legkorábban december 12-én nyithat ki újra a tófürdő, de az újranyitás időpontját még módosíthatják a kormányzati és járványügyi döntések.

  A Szent András Reumakórház több, ilyen jellegű létesítményhez hasonlóan, kormányzati rendelkezésre 106 ágyat tart fenn intenzív ápolásra nem szoruló covidos betegek ellátására – írja a turizmus.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!