Kedvezményeket vezet be az egyetlen gyógyfürdőnk, ahol még most is megmártózhatunk

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy a 2020. november 11-től hatályos kormányrendelet szerint életbe léptetett járványügyi intézkedések miatt az uszodák és a fürdők is bezártak, de a gyógyászati kezelések néhány helyen részlegesen még igénybe vehetők. Ugyanakkor új biztonsági intézkedések bevezetésével Hévízen a Tófürdő továbbra is üzemelhet. November 16-tól több akciót is hirdetett az  a Hévízi Tófürdő, ahol jelenleg is megmártózhatnak.

Légi felvétel a Hévízi TófürdőrőlForrás: Ismeretlen - Civertan Grafikai Stúdió/Wikipedia

Ezek között található a "Hévíz télen is vár" napi belépőjegy, amely 6000 forint helyett 4300 forintba kerül. De akciós a 3 órás senior belépő is, amely 60 éves kor felett vásárolható meg, és aminek a teljes ára 3000 forint lenne, most viszont 2500 forintért kínálják. 

Mostantól két kedvezményes bérletfajta is elérhető. A 10+5 órás tóbérlet 10 000 forintba kerül, a vásárlást követő tíz napig érvényes, és napi kétszeri belépésre jogosít. A 20+10 órás tóbérlet 20000 forint, és 20 napig érvényes, szintén napi kétszeri belépéssel. Mindkét bérlet megvásárlása esetén 2000 forint kaució is fizetendő. A belépőjegyekre és bérletekre vonatkozó akciók november 16. és december 23. között érvényesek. Némelyik zárva tartó gyógyfürdő is akciózik, ezekről ide kattintva olvashatnak – írja a termalonline.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek