Ezekben a fürdőkben az időjárást és a medencézők számát is lecsekkolhatjuk webkamerán

A fürdők esetében különösen jó ötlet, hogy élőképen láthatjuk, mennyien vannak ott, illetve milyen az időjárás. Jó néhány fürdő él is a webkamerák kihelyezésével, ami egyben jó marketing fogás is. Nézzenek hát be néhány fürdőbe, hányan úszkálnak, és elég kedvező-e ahhoz az időjárás, hogy megérje elindulni – olvasható a termalonline.hu weboldalon.

Néhány fürdőbe már telepítettek kamerát, amin keresztül megnézhetjük mire számíthatunk - illusztrációForrás: Sasmita U/Pixabay

Igali Gyógyfürdő 

Magas hőmérséklete és az ásványi anyag tartalma miatt vize jelentős gyógyító hatással bír. Ide kattintva élőben nézhetik meg, hogy az ikermedencék éppen melyik felét töltötték fel gyógyvízzel.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Itt zavartalanul élvezhetik a vendégek a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést. Az új kamerákon ide kattintva viszonylag jó minőségben követhetik, hogy éppen mi történik a kiúszós medencéjükben.

Demjén Termáltó

Itt mind a szabadtéri, mind a fedett medencékben élvezhetik a termálvíz jótékony hatását. A jó felbontású kamerán keresztül ide kattintva még azt is elolvashatják, hogy a tájékoztató táblán milyen vízhőfokot jeleznek.

Aqua Barbara termálfürdő

Zala megye közepén, természet közeli környezetben várják a pihenésre és fürdőzésre vágyókat. A pusztaszentlászlói termálfürdőt nem rég nyitották meg újból, az élőképen ide kattintva az úszómedencét láthatjuk.

Leányfalui termálfürdő

Ennek a pest megyei termálstrandnak a vízében végzett fürdőkúráitól a mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegek panaszainak csökkenése és gyógyulása is várható. Webkameráján ide kattintva a korábbi hetek felvételeit is visszakereshetjük, így akár magunkat is visszanézhetjük.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek