Mobilmedencében mártózhatnak meg a dánok a városi kikötőben

  A koppenhágai öböl Kalvebod Bølge nevű része eddig is remek vízi kikapcsolódási lehetőségeket nyújtott, mostantól pedig újabb eszköz szolgálja a fürdőzők kényelmét - derül ki a mayor.eu híréből.

  Az övezet nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújtForrás: Naotake Murayama/commons.wikimedia.org

  Október 2-án mutatták be az új mobilmedencét, melynek segítségével az emberek kényelmesen megmártózhatnak a tengerben. Várhatóan még idén ősszel egy második mobilmedencét is telepítenek, és mindkét eszköz az igények szerint áthelyezhető lesz az öböl különböző pontjaira, például a különböző rendezvények és fesztiválok idején.

  Mint Franciska Rosenkilde kulturáért és szabadidőért felelős polgármester elmondta, „Koppenhága egyik különlegessége, hogy a kikötőjében lehet fürdőzni, ugyanakkor kulcsfontosságú a lakosok biztonsága is. Ezért is örülünk, amikor új fürdőhelyet nyithatunk. A mobil merülőzóna rugalmasságot kínál a helyszín és az idő tekintetében is, mivel egész évben lehetőséget kínál a felfrissülésre."

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!