Hangfürdővel, illatokkal és kakaószertartással töltődhet fel a hétvégén

Az egész heti stressz után szeretne kikapcsolódni? Úgy érzi, elvesztette az egyensúlyt vagy kizökkent a harmóniából? Mi adunk néhány ötletet, hogyan és hova induljon el a teljes testi-lelki megújulás érdekében. Íme, néhány kiváló program a hétvégére!

Fontos a testi-lelki béke, amihez már egyre több program hozzásegítiForrás: Roswitha Casimir/Pixabay

Egy délelőtt a csí jegyében

Azt mondják, az energia oda áramlik, ahová a figyelem. Ennek jegyében várják a résztvevőket a KAQUN Buda Gyógyfürdőbe, ahol R A Y vendégtanár segítségével mélyülhetnek el a csikung rejtelmeiben. R A Y évek óta folyamatosan gyakorol, és mély tapasztalatokat szerzett Yang mestere szárnyai alatt. A 2012-es londoni olimpián ő vitte a fáklyát, és számos maratonon vett részt világszerte. Magyarországi tartózkodása alatt először adja át tudását az október 10-én 10-12 óráig tartó eseményen. További információkért kattintson az esemény Facebook oldalára.

Hangtálas meditáció, akár online is

A hangok is nagyszerű eszközt adhatnak az egyensúly megőrizéséhez. Egy kis vezetett meditációval és a hangtálak csodálatos rezgéseivel, ha csak egy percre is sikerül visszatérni a tiszta tudatállapotba, már megérte. A mai napon, október 9-én 18.00 és 19.30  között a Born yoga & pilatesben ezt meg is tehetik, de online is részt vehetnek a hangfürdőn. További információ az esemény Facebook oldalán olvasható. 

Karácsonyi illóolajkeverő és fürdőbomba-készítő workshop

Az illatok is megnyugvást hozhatnakForrás: monicore/Pixabay

Dr. Takács-Tóth Diána vegyész és aromaterapeuta beavatja az érdeklődőket a DIADEUR illóolajok világába, a téli és karácsonyi illatok élettani és lelki hatásába. A résztvevők személyre szabott karácsonyi illatokat keverhetnek, és elkészíthetik saját fürdőbomba kollekciójukat is. Itt eltölthetnek egy kellemes, illatos estét és elmerülhetnek az aromaterápia jótékony világában. Az aromavizes frissítő italok, finom teák és a matchakoktél már csak hab a tortán. Időpont: október 10. szombat 16-18 óráig. További információk az esemény Facebook oldalán találhatók. 

Stresszoldó jógadélelőtt

Szombat délelőtt alkalom nyílik fokozatosan átmozgatni és feloldani a hétköznapok során összegyűlt feszültséget. Ebben segít a jógaászanák, légzőgyakorlatok és a meditáció csend felé vezető íve. A két és fél órás folyamat során lesz idő belefeledkezni az egymás hatását támogató gyakorlatokba, így jó közérzettel és tiszta tudattal indíthatják a hétvégét. Lesz hangolódó légzőgyakorlat, átmozgató gyakorlatok, feszültségoldó ászanák, mélyrelaxáció, harmonizáló légzőgyakorlat és Óm mantra meditáció is. Időpont: október 10. szombat, 9:30-tól 12:00-ig További információk az esemény Facebook oldalán olvashatók. 

Szakrális kakaó szertartás hangutazással

Hogy hogyan kapcsolódik a kakaó az önismerethez? Ezen az eseményen megtudhatja. Ha azt érzi, hogy szeretné erősíteni magában az együttműködési hajlandóságot, ha másokkal együtt terveket valósítana meg, ha szeretne tisztában lenni a saját szerepével a világban és elege van a versengésből, akkor itt a helye, ahol sámáni hangutazással mélyített szertartáson vehet részt, melyben ceremoniális kakaó és a varázshangok is segítik. Időpont: október 10. szombat 10-17 óra között. További információk az esemény Facebook oldalán olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek