Finnországban autentikus ételekkel és italokkal csábítanák a szaunákba a vendégeket

  A Sauna from Finland szervezet célja a világ legjobb szaunaélményeinek megteremtése, és a finn szaunával kapcsolatos élmények népszerűsítése. A szervezet legújabb ötlete, hogy a termálkínálatot autentikus finn ételekkel és italokkal frissíti. Az új kezdeményezés arra épül, hogy a hagyományos szaunafürdési rituálékat hiteles finn életmódbeli tapasztalatokkal színesítsék.

  Ízélményt is nyújtatnának a szaunákbanForrás: RossHelen/Shutterstock

  A közel 200 vállalatból álló hálózat a szállodákat és fürdőket segíti az autentikus finn szaunaélmények megvalósításában. Az új koncepció célja az autentikus finn szaunafürdés új generációjának elindítása, amely magában foglalja az ételeket, az italokat, a csomagolást és a szaunaszolgáltatások keretében kínált tálalási lehetőségeket, például ajándékdobozokat, piknikkosarakat és menüket a szállodákban és a fürdőkben. A szervezet szerint az ételek és az italok a szaunázás fontos részét képezhetik, mivel az ízek és a gyönyörűen bemutatott ételek fokozzák az általános érzékszervi élményt.

  Satu Freyberg, a Sauna from Finland nemzetközi marketing vezetője szerint: „Sok szolgáltató ki szeretne tűnni mások közül, azzal, hogy a rendszeres szaunázás helyett teljes finn életmód-élményt kínál a vendégeinek. Így magas színvonalú, emlékezetes szolgáltatást nyújthatnak " – írja a spabusiness.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!