Az enyészeté Baranya legnagyobb strandja

  Az Orfű Aquapark 2010-ben nyitotta meg kapuit, az idei szezonban azonban zárva maradt, miután a pecsma.hu információi szerint lejárt az uniós pályázatban foglalt üzemeltetési határideje. A park a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő tulajdonába került, mely szeptember elején másodszorra tette fel elektronikus árverési oldalára a strandot a bama.hu híre szerint.

  Az Aquapark még fénykorában, amint a látogatókat várjaForrás: facebook.com/orfuaquapark

  A létesítményt először augusztusban valamivel több mint egymilliárd forintért hirdették meg, ám mivel akkor nem kelt el, ismét licitre bocsátották, ezúttal mintegy százmillió forinttal az előző kikiáltási ár alatt. A strandra ezúttal sem tartott igényt senki.

  Baranya megye legnagyobb vízfelületű strandfürdőjének a jövője tehát továbbra is kérdéses. Az MNV dönthet úgy, hogy a vagyonhasznosító cége által működteti a strandot, vagy pályázatot írhat ki az üzemeltetésre. Ha mégsem lenne vállalkozó vagy befektető, aki üzemeltetné a strandot, akkor szóba jöhetne az orfűi és a pécsi önkormányzat összefogása.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek