Hosszú idő után ismét lehet fedett medencében is csobbanni a hajdúböszörményi fürdőben

  A Bocskai Gyógyfürdőben néhány hónapos szünet után pénteken délután adták át a nagyközönségnek a beltéri medencéket – számol be a hírről a TermálOnline.hu. A beszámoló szerint a hajdúböszörményi fürdőben mostantól már a benti, 1000 négyzetméteres részen is élvezhetik a gyógyvizek áldásos hatását a látogatók, akik mostantól három beltéri medencét, egy 32-34 Celsius fokos, egy 36-38 fokos, illetve egy kimondottan meleg, 38-41 fokos vízzel teli medence áll a rendelkezésre. Emellett egy kültéri melegvizes medencét is átadtak, valamint ismét igénybe vehetők a gyógytorna és a szauna szolgáltatások is.

  A fürdő egyik beltéri medencéjeForrás: Facebook / Bocskai Gyógyfürdő És Castrum Termálkemping Hajdúböszörmény

  A jegyárak gyakorlata változott még: három időzona szerint lehet jegyeket vásárolni a hajdúböszörményi fürdőbe, délelőtti, délutáni, illetve egész napos kategóriákat hoztak létre, viszont megmaradt a gyakorlat, amely szerint a hétközi és hétvégi napokon különböző árfekvésű jegyeket lehet vásárolni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!