Márciusig biztosan nem pancsolhatnak a világ legnagyobb víziparkjaiban

A Walt Disney World még mindig zárt víziparkjai csak jövő márciusban nyithatnak meg újra – közölte a társaság a floridai Disney Blizzard Beach és a Disney Typhoon Lagoon újranyitásával kapcsolatban. Ezen nem is lepődhetünk meg nagyon, mivel arról már korábban beszámoltunk, hogy Floridában több vírusos eset volt a közelmúltban, mint a világ többi részén. 

A Disne Typhoon Lagoon víziparkja az egyik legnépszerűbb az Egyesült Államokban, de most márciusig biztosan nem fogad vendégeketForrás: JZ85, Wikipedia

„A jelenlegi tervek szerint 2021. március 7-én nyitjuk meg legalább az egyik víziparkot, és a vendégeket, valamint a dolgozókat is felelősségteljesen fogadjuk majd" – írták az oldalon.

A Disney egyébként a múlt héten már csökkentette a nyitvatartási idejét a floridai parkjaiban, és a rajongók még mindig várják a híreket a kaliforniai Anaheimben található Disneyland újranyitásáról is, amelyről a kaliforniai kormányzó, Gavin Newsom szerint a héten beszámolnak majd – írja a deadline.com.

A Walt Disney World a koronavírus-járvány miatt júliusban nyitotta meg újra a kapuit csökkentett kapacitással, valamint az egészségügyi és biztonsági protokollok betartása mellett. A parkból nem érkezett hír vírusos esetről. A Magic Kingdom, a Disney Hollywood Studio, a Disney Animal Kingdom és az Epcot szintén csökkentette a nyitvatartási idejét októberig. "Figyelemmel kísérjük a folyamatosan változó környezetet, és várjuk az időt, amikor újra több vendéget és szereplőt fogadhatunk" – mondta a Disney.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek