Ezek a fürdők kínálnak most kedvezményeket

A Termál Online cikkéből kiderül, hogy több fürdő is kedvezményekkel jelentkezik az őszi szezonra. Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő például a Fejér megyei nyugdíjasoknak biztosít gyógyászati kedvezményt: a 60 darabos, TB-s kúracsomag így 25 500 forintba kerül, a gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasok pedig további kedvezményben részesülnek és 22 500 forintért vásárolhatják meg a bérletet. Az akció december 23-ig tart.

Az Agárdi Gyógy- és TermálfürdőForrás: facebook.com/agardifurdo

A Ceglédi Gyógyfürdőben csütörtökönként a "felező csütörtök" elnevezésű akció keretében 50 százalékos kedvezmény jár a napi belépők árából. Hajdúszoboszlón az érvényes biztosítási kártyával rendelkező betegek, akik egészségbiztosítás által támogatott gyógykezeléseket vesznek igénybe, kedvezményes csomagáron vásárolhatják meg a gyógykúrát. December 15-ig a kezelőlappal rendelkező látogatók a kúra ideje alatt heti egy alkalommal, hétköznapokon ajándékba kapnak egy Aqua-Palace Élményfürdő belépőt. Október 15-ig hétköznapokon az Aqua-Palace Élményfürdőben a gyermek belépőt (7 éves kor alatt ) ingyenesen biztosítják a kisgyermekes családoknak.

Hévízen az egész napos Tófürdő belépő október 31-ig 6000 forint helyett 4300 forintba kerül. A makói Hagymatikum októberre és novemberre kedvezményes bérleteket kínál a nyugdíjasoknak, melynek ára 10 000 forint, de kistérségben élőknek csak 7000, a Makó kártáyval rendelkezőknek pedig csak 5000 forintot kell fizetniük. A bérlet hétfőtől péntekig érvényes, október 23-a kivételével.

A mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdőben a fedett élményfürdőbe és az uszodába szóló kiegészítőjegy október 15-ig 1000 forintba kerül. A Sárvári Gyógyfürdő számos szolgáltatással igyekszik a nyugdíjasok kedvében járni, keddenként például féláron válthatnak jegyet, és minden hatodik fürdőzés ingyenes, a további akciókról a honlapon érdemes tájékozódni. A tiszakécskei Barack Thermal Resort hétköznapokon a délutáni fürdőbelépő árából 20% kedvezményt biztosít. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek