Első osztályos lett Sarolta hercegnő, így nevezik őt az osztálytársai

A királyi gyerekek hivatalosan is befejezték az otthoni tanulást Katalin hercegné és Vilmos herceg felügyelete alatt, így Sarolta és testvére, György a héten megkezdték tanulmányaikat az iskolájukban. A londoni Thomas Battersea magániskola ezen a héten nyitotta meg újra a kapuit. György a 3. osztályt, kishúga, Sarolta pedig az első évét kezdte meg ebben a magániskolában, ahol mindkettőjük taníttatásáért évi 19 287 fontos tandíjat, azaz fejenként nagyjából 7,7 millió forintot fizetnek ki a szüleik. Bár arra lehetett volna számítani, hogy az osztálytásaik nagyon izgatottak lesznek, amiért egy valóságos herceg és hercegnő van közöttük, a bennfentesek szerint éppen úgy bánnak velük, mint mindenkivel, akik átlépik az iskola kapuját – írja a Mirror.

A királynő dédunokáival ugyanúgy bánnak a suliban, mint a többi gyerekkel, amit szüleik különösen értékelnekForrás: Kensington Royal/Facebook

Ezt a hozzáállást Katalin és Vilmos teljes mértékben támogatja, mivel állítólag nagyon szerették volna, hogy gyermekeiknek a lehetőségekhez képest normális gyermekkoruk legyen. Ez a hozzáállás magában foglalja a nevüket is. Sára teljes neve így hangzik: Charlotte Elizabeth Diana, hivatalos címe pedig Őfelsége, Cambridge-i Charlotte hercegnő. Mindkettő túl hosszú és hivatalos lenne, és elképzelhetetlen, hogy az ozztálytársai vagy tanárai így hívnák őt. Valószínű, hogy Sarolta – a bátyja és a királyi család többi tagjának nyomában járva – a szülei címét használja vezetékneveként, ami a Cambridge.

Társai valószínűleg Charlotte Cambridge néven ismerik őt, hasonlóan, ahogy a testvérét, Györgyöt, akit George Cambridge néven szólitanak az osztálytársai.

György eredeti neve egyébként George Alexander Louis, ő királyi fensége, George cambridge-i herceg. A barátai azonban egy cuki becenevet találtak ki neki, és PG-nek (Pidzsi) nevezik. A Thomas Battersea változatos és izgalmas tantervet kínál, beleértve a vallástudományt, a számítástechnikát és a balettet.

György állítólag nagyon jól teljesít az iskolában, így könnyen érthető, hogy Katalin és Vilmos miért döntöttek úgy, hogy Saroltát is oda íratták be.

Egy forrás szerint "György nagyon népszerű, sok barátja van, és nagyon kevés felhajtás van azzal kapcsolatban, hogy ki ő. Vagy Vilmos, vagy Katalin hozza őket iskolába, akik mindig barátságosak. "Vilmos különösen szeret beszélgetni a többi szülővel, és nagyon barátságos" – árulta el a bennfentes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek