A nyugalom szigetén érezheti magát az új horvát wellnesshotelben

A horvátországi Hvar szigetén, Stari Grad közelében a nyáron nyitotta meg kapuit a Maslina Resort luxus üdülőhely és fürdő, amelyet a helyi gyógyító hagyományok ihlettek. Az olajfaligetek és a teraszos szőlőültetvények által körülvett üdülőhely két hektáros fenyvesben terül el, kilátással az Adriai-tengerre - derül ki a spabusiness.com cikkéből.

Forrás: Nikola Radovani/facebook.com/maslinaresort

Hvar a 19. század óta népszerű fürdőhely, jól ismert zöld tájairól, tiszta vizéről és friss tengeri levegőjéről. A sziget hírnevére alapozva a Maslina széles körű wellnessszolgáltatásokat kínál. 854 négyzetméteres, Pharomatiq névre keresztelt gyógyfürdője öt fedett kezelőszobával és két szabadtéri teremmel rendelkezik.

Az üdülőhely kertjében gyógynövényeket termesztenek, melyekből többek között fürdő- és masszázsolajokat készítenek. A szolgáltatások között különböző, alternatív gyógymódokat találunk, a hagyományos masszázstechnikák mellett hangterápia, energiagyógyítás, és aromaterápia is segíti a testi-lelki harmónia megteremtését, 2021-től pedig a fürdőben akár három hetes wellnessprogramokon is részt vehetnek a kikapcsolódni vágyók.

A kínálatból természetesen a sport sem hiányozhat: jóga-, meditáció- és fitneszórák segítik a felfrissülést és a jó kondi megtartását. A 100 négyzetméteres vizes részlegen gőzfürdő, finn szauna, hideg merülő medence, szenzoros zuhanyok és relaxációs merülő medence található.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek