Wellnessrészleggel és medencékkel szerelik fel az új, horvát luxuskempinget

A magánszálláshelyek, tengerparti szállodák, apartmanok mellett hamarosan wellnessrészleggel és medencékkel felszerelt luxuskempingben is megszállhat, ha a horvát Kaštela üdülővárosban nyaral. 

Sátraknak és kempingautóknak is lesz hely az új kempingben - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Ocskay Mark

A Kamp Resnik Kaštel Štafilić-en, azaz Kaštela egyik városrészén kap helyet Split-Dalmácia megyében. Ezzel közel 300 férőhellyel gyarapodik a helyiek szálláskínálata. Összesen 33 mobilház, 5 saját fürdőszobával felszerelt glamping-egység, és 57 klasszikus kempinghely kialakítását tervezik, továbbá parkolóhelyeket is építenek. A területen áramellátás és bárki számára elérhető wifi biztosítja majd a technikai eszközök használatát a nyaralás során.

Mivel korszerű luxuskempingről van szó, a vendégek wellnesszelhetnek, szaunázhatnak és egy jóleső masszázsra is befizethetnek. Egy frissítő csobbanásért sem kell a tengerpartig sétálni, helyben lesz ugyanis egy 175 négyzetméteres szabadtéri medence és egy kisebb gyerekmedence is. Bárokat, kávézókat és éttermeket is terveznek a kemping területére, emellett egy tengerparti sétány kialakításán is dolgoznak – tudtuk meg a horvát Slobodna Dalmacija híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek