Mórahalom városkártya-programot vezet be

  A leginkább Spa Falujáról ismert Mórahalom olyan kártyarendszert vezet be, amely egyrészt a város lakóinak – ez a Mórahalom Kártya -, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak – ez a Turisztikai Kártya – nyújt kedvezményeket.

  Forrás: Mórahalom önkormányzat/wikipedia.org

  A Városkártya tulajdonosai a felmutatást és az érvényesítést követően azonnali kedvezményeket kaphatnak a városi elfogadóhelyeken, melyek közé a Szent Erzsébet Gyógyfürdő is tartozik, ahová akár féláron mehetnek be a vendégek - adja hírül Mórahalom honlapja, melyet érdemes figyelni a kártyával kapcsolatos hírekkel és linkkel kapcsolatban.

  Aki szeretne kártyát, az a hivatalos honlapon keresztül lehet regisztrálhat, a regisztrációt követően e-mailben kapja meg a virtuális Városkártyát, melyet elég, ha képként lement a telefonjára. Azok, akik nem használnak mobiltelefont, ki is nyomtathatják a Városkártyát.

  Magyarországon egyedülálló, hogy egy Mórahalomhoz hasonló kisváros saját városkártyával rendelkezzen. Eddig ezt a lehetőséget csak nagyobb lélekszámú városokban lehetett igénybe venni.

  A Madarász-tóForrás: Mórahalom önkormányzat/wikipedia.org

  Mórahalom nevezetességei közé tartozik a város külterületén található Madarász-tó, illetve a Nagyszéksós-tó bivalyrezervátum, emellett nagy népszerűségnek örvend a tanyasi életforma bemutatására épülő helyi, tanyai turizmus.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!