Mórahalom városkártya-programot vezet be

A leginkább Spa Falujáról ismert Mórahalom olyan kártyarendszert vezet be, amely egyrészt a város lakóinak – ez a Mórahalom Kártya -, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak – ez a Turisztikai Kártya – nyújt kedvezményeket.

Forrás: Mórahalom önkormányzat/wikipedia.org

A Városkártya tulajdonosai a felmutatást és az érvényesítést követően azonnali kedvezményeket kaphatnak a városi elfogadóhelyeken, melyek közé a Szent Erzsébet Gyógyfürdő is tartozik, ahová akár féláron mehetnek be a vendégek - adja hírül Mórahalom honlapja, melyet érdemes figyelni a kártyával kapcsolatos hírekkel és linkkel kapcsolatban.

Aki szeretne kártyát, az a hivatalos honlapon keresztül lehet regisztrálhat, a regisztrációt követően e-mailben kapja meg a virtuális Városkártyát, melyet elég, ha képként lement a telefonjára. Azok, akik nem használnak mobiltelefont, ki is nyomtathatják a Városkártyát.

Magyarországon egyedülálló, hogy egy Mórahalomhoz hasonló kisváros saját városkártyával rendelkezzen. Eddig ezt a lehetőséget csak nagyobb lélekszámú városokban lehetett igénybe venni.

A Madarász-tóForrás: Mórahalom önkormányzat/wikipedia.org

Mórahalom nevezetességei közé tartozik a város külterületén található Madarász-tó, illetve a Nagyszéksós-tó bivalyrezervátum, emellett nagy népszerűségnek örvend a tanyasi életforma bemutatására épülő helyi, tanyai turizmus.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek