Változatos programok mellett csobbanhatunk az idei Strandok Éjszakáján

Élő koncertek, medencés bulik, családi programok, szaunaszeánszok és csúszdaversenyek – ez csak néhány program a sok közül, amelyek várnak minket az idei Strandok Éjszakáján. Július 25-én, szombaton a hazai strandok, termálfürdők, aquaparkok is hosszabbított nyitvatartással várják a fürdőzőket.

Koktélpartyk és DJ-s bulik is lesznek - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Cookie Studio

A késő esti csobbanás mellett kedvezményekkel is készülnek a fürdők az immár 11. alkalommal megrendezett strandeseményre. Az esti belépőjegyeket 800 és 2900 forint között kínálják a fürdők. 

Programok a fővárosi fürdőkben

Idén a Budapesti Aquaworld élményfürdőben tánc, tűzshow és éjjel fél 1-ig tartó lubickolás várja a vendégeket. A Széchenyi Gyógyfürdő hétfőn délután adott ki közleményt arról, hogy a várhatóan rossz időjárás miatt nem tartja meg a Strandok Éjszakájára tervezett programjait.

Éjszakai hangulat a Széchenyi fürdőbenForrás: Shutterstock / Készítette: Andocs

Ilyen tartalmakkal kapcsolódnak be a vidéki fürdők

A Ceglédi fürdő, a Csongrádi Gyógyfürdő, a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, az Orosháza-Gyopárosfürdő és a Zalakarosi Fürdő repertoárján is jelen vannak a késő esti szaunaprogramok, amelyekkel az esti relaxálást, pihenést, méregtelenítést és társalgást teszik lehetővé.

Aki pörgősebb esti fürdőzésre vágyik, annak jó választás lehet a DJ-s partyt szervező balatonfüredi Annagora Aquapark vagy a Leányfalu Termálfürdő. A Csongrádi Gyógyfürdőben pedig a szaunázás mellett koncert is lesz, ahogy az Egri Termálfürdőben is adott lesz az élő zene.

Az imént felsorolt fürdők némelyikében gyerekfoglalkozásokon, filmvetítésen, koktél-partyn, esti játékokon is részt lehet venni.

A Strandok Éjszakája rendezvényt egyébként még 2010-ben indították el azzal a céllal, hogy a hazai és külföldi fürdővendégekkel megismertessék a magyar fürdőkultúrát és megmutassák, milyen jó alkalom lehet egy éjjeli fürdőzés a társalgásra, feltöltődésre.

Hogy melyik haza fürdőben lesz még lehetőségünk a hónap végén belecsöppenni a rendezvényekbe és hol, milyen árakkal, eseményekkel várják a látogatókat, azt a fürdők weboldalán és a folyamatosan frissülő Termál Online cikkében is figyelemmel követhetik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek