Mától szavazhatnak a világ legjobb gyógy- és wellness helyeire, kezeléseire, és márkákra is

Megkezdődött a szavazás a világ legrangosabb spaversenyén, a World Spa Awardson, ami a gyógy- és wellnesságazat kiválóságainak elismerésére és jutalmazására irányuló globális kezdeményezés. A jelöltek a gyógy- és wellnessipar teljes spektrumát lefedik, kezdve a szállodai gyógyfürdőkön, a méregtelenítő programokon és az aromaterápiás márkákon át egészen a wellness elvonulásokig és kezelésekig – írja a Breaking Travel News.

A legjobb wellness szállodák mérettetnek meg - illuszrációForrás: René Bolinski/Pixabay

A szakemberek és a gyógyfürdők vendégei 12 héten át szavazhatnak azokra a márkákra, amelyeket a wellness területén a legjobbaknak tartanak. A jelöltek teljes listája itt tekinthető meg, és ezen az oldalon adjhatják le a szavazataikat is szeptember 30-ig. A nyerteseket az év későbbi szakaszában hirdetik ki. Azoknak a cégeknek, amelyek még szeretnének belépni az idei programba, július 31-ig kell benyújtaniuk a jelentkezésüket elbírálásra.

A World Spa Awards célja a színvonal emelése és a gyógy- és wellnessturizmus növekedésének előmozdítása azáltal, hogy jutalmazza a saját területükön vezető szervezeteket.  

A World Spa Awards 2015-ben indult a World Travel Awards testvérprogramjaként, amely az elmúlt 27 évben az utazás és a turizmus kiválóságait díjazta.

A különböző kezelések frissítő, nyugtató és relaxáló hatásait mindig élvezik a vendégek - illusztrációForrás: phuong hoang thuy/Pixabay

Rebecca Cohen, a World Spa Awards ügyvezető igazgatója elmondta: „Örülünk, hogy nyílt szavazást folytathatunk a World Spa Awards 2020 program keretén belül. Az első félév soha nem látott kihívást jelentett iparunk számára. Ugyanakkor örömmel töltött el minket a gyógy- és wellness szervezetek rugalmassága az egész világon, hiszen sokan most nyitják meg újra a kapuikat." Mint hozzátette, a World Spa Awards célja mindig is az volt, hogy iparágat szolgálja és támogassa. Úgy véli, hogy most minden eddiginél aktuálisabb, hogy egyesüljenek, támogassák egymást, és elismerjék azokat a szervezeteket, amelyek a globális fellendüléshez vezetnek. A World Spa Awardsról további információt a hivatalos weboldalon találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek