Új részlegek nyílnak meg ebben a hazai fürdőben

Jó hírrel rukkolt elő a kaposvári Virágfürdő: a strand és a gyógyászati részleg megnyitása után július 3-tól a termálfürdő és a wellness részleg, július 10-től pedig a 25 méteres uszoda is várja a látogatókat.

A strandmedencékben is lehet lubickolni - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Natnan Srisuwan

A termál részleg hétfőtől-péntekig 8 és 19 óra között, hétvégén 11 és 19 óra között, a wellnessrészleg viszont hétfőtől-péntekig 15-től 20 óráig, hétvégén 11-től 20 óráig tart nyitva. A 25 méteres medence nyitva tartása a hét minden napján, egységesen 8.00 órától 19.00 óráig tart - áll a fürdő Facebook bejegyzésében.

A kaposvári strandot a többi hazai fürdőhöz hasonlóan az idén óvintézkedésekkel nyitották meg. Jó, ha tudja, hogy a strand területén kötelező a papucs használata, csakúgy, mint az elő- és utózuhanyzás a medencéből való ki és belépéskor.

A fürdő weboldalán arra is felhívják a figyelmet, hogy a műanyag napozóágyak korlátozott számban bérelhetőek, melyeket használat után vissza kell adni, ugyanis ekkor történik az azonnali fertőtlenítésük. A korábban használatos szövet napozóágyak használatára a jelenlegi helyzetben még nincs lehetőség. A strandfürdő területén egyszerre legfeljebb 1700 fő tartózkodhat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek