A Temzén úszó, zöld sziget lesz London legújabb gyógyfürdője

Megkapta a tervezési engedélyt Nico Thoemmes testeraputa gyógyfürdő-koncepciója, melyet Londonban, a Temzén szeretnének kivitelezni - adja hírül a spabusiness.com.

Forrás: digital341/pixabay.com

Az 1000 négyzetméteres fürdőnek két emelete lesz, és egy szabadtéri medencével rendelkezik majd, emellett 2-6 kezelőhelyiség is lesz rajta. Természetesen nem maradhat ki a hagyományos finn szauna és gőzfürdő sem, melyből a 30 méteres, parkkal és növényekkel körülvett, természetes módon szűrt vízzel töltött medencére lehet látni. Ez utóbbinak lesz egy hidegvizes része, de úszósávok és termálrész is elfér benne. A medence alja az uszály csomagterébe ér.

A földszinten találhatók majd a zuhanyzók és a kezelőhelyiségek, valamint egy nagy rendezvényterem, ahol többek között jógát és meditációt lehet tartani, de otthont adhat előadásoknak, kiállításoknak és zenei eseményeknek is.

Thoemmesnek az adta az ihletet, amikor egy fagyos januári éjjel szabadtéri fürdőt vett. Különleges élményt jelentett neki ez az esemény, ugyanakkor nem is mozog teljesen idegenül a wellness világában. 2015-ben társalapítója volt a Morning Gloryville-nek keresztelt, rendszeres szerda reggeli wellness-sorozatnak.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek