Családbarát fejlesztésekkel várja a Tisza-tó egyik legnépszerűbb strandja

Tegnap átadták Abádszalók megújult, egységes arculattal és családbarát helyiségekkel gazdagodott strandját. A Tisza-tó egyik legnépszerűbb partszakasza már az új kínálattal várja az üdülőket.

Abádszalóki Tisza-tó strandForrás: MTÜ

Abádszalókon már tavaly is történtek strandfejlesztések, akkor többek között a bejárati épület újult meg, továbbá új közvilágítást, árnyékolást és térbútorokat helyeztek el, emellett mini golfpálya is létesült, valamint útbaigazító és egyéb információs táblák kerültek ki.

A mostani fejlesztéseknek főleg a kisgyermekes családok örülhetnek.  

A most átadott, harmadik ütem során ugyanis öt családbarát mosdót és baba-mama pihenőt alakítottak ki.

Így néz ki a strand új vizesblokkjaForrás: MTÜ

Emellett egységes tájékoztató eszközöket helyeztek ki, az új arculat megjelenik az öltözők, a családi és akadálymentesített öltözők, a tájékoztató táblák és az irányjelző táblák kialakításában is. A központi motívum a vízi madár, a betűtípus és a színek pedig a vízi élet motívumait hordozzák.

Mindemellett berendezték a Tourinform-irodát, ahová új bútorokat és eszközöket szereztek be. Az új iroda a hét minden napján fogadja a vendégeket - áll a Turizmus.com hírében. A strandfejlesztési program célja, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek