Családbarát fejlesztésekkel várja a Tisza-tó egyik legnépszerűbb strandja

  Tegnap átadták Abádszalók megújult, egységes arculattal és családbarát helyiségekkel gazdagodott strandját. A Tisza-tó egyik legnépszerűbb partszakasza már az új kínálattal várja az üdülőket.

  Abádszalóki Tisza-tó strandForrás: MTÜ

  Abádszalókon már tavaly is történtek strandfejlesztések, akkor többek között a bejárati épület újult meg, továbbá új közvilágítást, árnyékolást és térbútorokat helyeztek el, emellett mini golfpálya is létesült, valamint útbaigazító és egyéb információs táblák kerültek ki.

  A mostani fejlesztéseknek főleg a kisgyermekes családok örülhetnek.  

  A most átadott, harmadik ütem során ugyanis öt családbarát mosdót és baba-mama pihenőt alakítottak ki.

  Így néz ki a strand új vizesblokkjaForrás: MTÜ

  Emellett egységes tájékoztató eszközöket helyeztek ki, az új arculat megjelenik az öltözők, a családi és akadálymentesített öltözők, a tájékoztató táblák és az irányjelző táblák kialakításában is. A központi motívum a vízi madár, a betűtípus és a színek pedig a vízi élet motívumait hordozzák.

  Mindemellett berendezték a Tourinform-irodát, ahová új bútorokat és eszközöket szereztek be. Az új iroda a hét minden napján fogadja a vendégeket - áll a Turizmus.com hírében. A strandfejlesztési program célja, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!