Több év szünet után nyitott meg újra ez a hazai termálstrand

  Több év szünet után mától ismét megnyitotta kapuit Zala megye termálstrandja, az Aqua-Barbara Termálstrand. A fürdőhöz tartozó kemping is fogadja a vendégeket.

  Ma már csobbanhatnak az első vendégek a helyi medencékben - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Free-Photos

  A pusztaszentlászlói strandon 5 évvel ezelőtt lehetett utoljára kikapcsolódni, majd néhány év üzem szünet lépett életbe. Mától azonban 9 és 19 óra között bárki megmártózhat a helyi medencékben.

  Amennyiben kíváncsi rá, milyen a hangulat az újranyitott strandon, az élő webkamera segítségével belekukkanthat az aktuális helyzetbe.

  Aki kedvet kapott a lubickoláshoz, az egész napos felnőttjegyet 2700 forintért válthatja ki, a 4-14 év közötti gyerekek belépője pedig 1500 forintba kerül. A két gyermek, két felnőtt részére szóló családi jegy 7400 forint. A 16 óra után érkezőknek kedvezményt is kínálnak – olvasható a Termál Online hírében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!