Extra óvintézkedések mellett nyit meg ismét a Hungarospa

Már nem kell sokat várnunk egy hajdúszoboszlói csobbanásra – a hónap végén megnyit a látogatók előtt a Hungarospa. A helyi medencékben a pünkösdi hétvégén, pontosabban május 29-én lehet ismét megmártózni.

Nemsokára ismét csobbanhatunk a HungarospabanForrás: Shutterstock / Készítette: aijaphoto

Bőven lesz medenceválaszték

A strandfürdő területén összesen 15 medence található, ebből nyitáskor 14-et lehet majd igénybe venni. Egyebek mellett a gyermekmedencét, az úszómedencét, a delfin és halacska medencét, a tanmedencét valamint az omega medencét lehet használni, valamint a mediterrán tengerpart medencében is lubickolhatnak a vendégek - írja a Termál Online.

Jó hír a csúszdák kedvelőinek, hogy a megnyitás hétvégéjén, azaz május 30. és június 1-je között az aquapark is nyitva lesz 12 és 16 óra között. A csúszdaparkot kedvezményes, két órás jeggyel vehetik igénybe az érdeklődők.

Szigorú egészségügyi szabályok

A Hungarospaban a kötelezően előírt higiéniai szabályok mellett, extra óvintézkedéseket is bevezetnek a vendégek biztonsága érdekében:

Már a nyitástól kezdve minden belépőnél ellenőrzik a testhőmérsékletet, állandó orvosi ügyeletet biztosítanak, a fürdőben kötelező lesz a papucs használata, a mosdókban vírusölő hatású folyékony szappant helyeznek el, és előtérbe helyezik az online jegyvásárlást – az ezzel kapcsolatos információkat ide kattintva olvashatják el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek