Hamarosan egész évben üdülhetnek ebben a szerb kisvárosban

  Jelentős turisztikai beruházás érkezik a végéhez hamarosan a Belgrádtól egy óra autóútra található szerb üdülőtelepülésen, Banja Vrujcin. A közeljövőben egy új négycsillagos hotel és menő spa központ várja az odalátogatókat. 

  Egész évben lehet majd látogatni a spa részleget - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Banja Vrujcin

  Első lépésként 22 darab négycsillagos apartmant alakítanak ki, ami már az idén megnyit a turisták előtt. A terveik között szerepel továbbá egy étterem megnyitása is, de a járvány miatt kérdéses, hogy betudják-e fejezni az idei szezonra.

  A helyiek célja, hogy ne csak nyáron, hanem egész évben lehetőség legyen az üdülésre Banja Vrujcin, ezért az apartmanok mellé egy spa-központ kialakításába is belekezdtek, amely beltéri medencével, wellness szolgáltatásokkal nyújt majd kikapcsolódást. 

  Az új spa-részleget csak a jövő évtől lehet élvezni, de addig is lehetőség nyílik egy frissítő nyári csobbanásra, ugyanis egy nagy aqua park működik a településen, csúszdákkal és szabadtéri medencékkel felszerelve.

  A felnőttek részére 5 medence áll rendelkezésre, míg a gyerekeket egy számukra kialakított medence várja. Emellett gyümölcsbár, három kávézó, két étterem, és hatalmas füves terület biztosítja a szórakozást. Naponta átlagosan 5 ezer vendég keresi itt a nyári felüdülést - írja a szerb Turistički Svet magazin.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!