Fenyőerdőben várja a vendégeket Szerbia legújabb hotele

Pazar wellnesskínálattal nyitotta meg kapuit Szerbia legújabb négycsillagos hotele Divčibare településen.

A szálloda neve Crni vrh, vagyis fekete csúcs, amely sportkomplexum is egyben. Nem véletlen a gazdag wellnesskínálat, hiszen az épületet egy neves szerb kosárlabdázó, Miloš Teodosić és testvére hozta létre.

Fenyőillatban lehet sétálni a hotel körül - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: worradirek

A hotel wellness- és sparészlegén fedett medencében és jacuzziban lubickolhatnak, kipróbálhatják a bioszaunát, vagy edzhetnek a jól felszerelt edzőteremben. A gyerekek játszószobában tölthetik az időt, a környező fenyőerdőben pedig az egész család feltöltődhet.

A komplexumban egy mintegy 350 férőhelyes kongresszusterem is van, továbbá már épül egy FIBA-szabályoknak megfelelő sportközpont is, ahol öt pályát alakítanak ki, közöttük kosárlabdapálya és focipálya is lesz. Ezeket 2020 folyamán adják át - írja a szerb Turistički Svet magazin. 

A vendégeket jelenleg összesen 111 szoba és apartman fogadja a csendes, természetközeli környezetben. A négycsillagos hotel 2,2 hektáron terül el. A hotel további érdekessége, hogy két év kellett a felépítéséhez, és kialakításakor figyeltek a környezetvédelemre is, így többnyire természetes anyagokból építették meg.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek