Három vadonatúj hotelt nyitnak meg a népszerű szerb fürdővárosban

  Vrnjačka Banját sokszor emlegetik Szerbia egyik legjobb gyógyfürdőjeként. A fürdő tagja az Európai Fürdőszövetség keretein belül működő Európai Római Termálfürdők Hálózatának is, ezért nem véletlen, hogy még tovább fejlesztik a környéket.

  Vrnjačka Banja ősszelForrás: Shutterstock / Készítette: DMZ001

  Az illetékesek célja, hogy a Goč hegység szépségét és a fürdő egészségre gyakorolt pozitív hatásait egycsomagon belül kínálják a vendégeknek. Ezt úgy akarják megvalósítani, hogy 2020. elején újabb három hotelt nyitnak meg a környéken.

  Erre többek között azért volt szükség, mert az elmúlt évben ez a fürdő bizonyult a legkeresettebbnek az országban, Vrnjačka Banja pedig a második legkeresettebb város volt Belgrád után.  

  A Vrnjačka Banja gyógyfürdő valódi kincs a szerb szomszédok számára, a Morava repülőtérről indított repülőgép-járatoknak köszönhetőn pedig a jövőben valószínűleg még látogatottabb lesz - írja a szerb Turistički Svet magazin.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!