Fejlesztésekkel, fesztiválokkal készülnek a strandszezonra Szerbiában

A szomszédos vajdasági településén, Adán úgy készülnek a nyári strandszezonra, mintha semmi akadálya nem lenne a nyári turizmusnak. A medencék körül újrabetonozzák a járdákat és csúszásmentes padlólappal fedik le a gyermekmedence közvetlen környékét.

Optimistán néznek a strandiényre a szomszédban - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Pexels

Az adai strandfürdőben a tervek szerint az idén is júniusban kezdődik a három hónapos fürdőidény, amely során a vendégek változatlan jegyárakon látogathatják a létesítményt. Az adai strandfürdőben alaposan felpezsdítenék a nyarat: minden szombaton bulival várják a vendégeket, valamint júniusban egy nagyobb fesztiválra is készülnek, illetve augusztusban a strandfürdőben szervezik meg a sokak által látogatott Green Future Fesztivált.

Jelentős fejlesztéseket terveznek a sportpanzióban és a hostelben is. A panzió minden szobájába mini bárt és tévékészüléket helyeznének el, valamint új függönyökkel, sötétítőkkel, csapokkal tennék színvonalasabbá a helyiségeket. A hostel épületébe új, zárt tuskabinokat terveznek beszerelni, amennyiben sikerül támogatást kapniuk.

Adán egy wellnessközpont beüzemelése is készülőben van, amely egész évben kikapcsolódást biztosít majd a vendégeknek. Ez várhatóan a jövő évtől lesz elérhető. A cél az, hogy mire elkészül a komplexum, a környéken magas szintű szálláshelyeket tudjanak biztosítani az ide érkező turistáknak - írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek