Íme, három tuti fürdős program az ünnepi hétvégére!

Amennyiben még nincs terve a soron következő ünnepi hétvégére, mutatunk három hazai fürdős programot, amelyek között a családok és a párok is találnak kedvükrevalót:

Ünnepi hétvége az igali fürdőben

Ünnepi hétvégét tartanak március 14-én és 15-én az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap aquafitness várja a vendégeket 11 és 14 óra között a belső termálmedencénél. Szombaton délután 2 órától pedig bulihangulat, azaz retro zene lengi be a medencéket, amely során egy sztárvendég is szórakoztatja majd a lubickolókat.

Az Igali Gyógyfürdőben szombaton délután Zalatnay Sarolta is fellépForrás: Igali Gyógyfürdő

Vasárnap is lesz délutáni zenés fürdőzés a külső termálmedencénél, továbbá délután három szaunaszeánszot is tartanak. A kisgyermekes családoknak is készülnek programokkal: csillámtetoválás, arcfestés, lufibohóc, kézműves foglalkozás szórakoztatja a lurkókat – tudtuk meg a Termál Online cikkéből.

Szauna-hétvége Zalakaroson

Aki egy kis felmelegedésre és lazításra vágyik a hétvégén, annak a Zalakarosi Fürdőbe érdemes jegyet váltani. 13-a és 15-e között ugyanis szaunafesztivált tartanak a fürdő új, kétszintes szaunavilágában.

A közel 200 fő befogadására alkalmas kétszintes szaunavilágban finn szauna, gőzkabin, aroma szauna, hideg- és meleg vizes merülőmedencék, merülő dézsa, jégadagoló és még sok más kipróbálhatóForrás: Gabor Muray/Gabor_Muray

A három nap alatt lehetőség lesz belecsöppenni egy rockos szaunaszeánszba, európai körútra asszociáló kényeztetésbe, Tihanyi-visszhang - levendulás, sós bőrradír kezelésébe, de még Raszputyin szeánszon is lesz lehetőség lazítani. A szauna-programok részleteit a fürdő honlapján olvashatják el.

Éjszakai csobbanás Tiszakécskén

Igazi bulis, éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket szombaton a tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a vendégek éjfélig maradhatnak a medencékben.

Tiszakécskén sötétedés után is várják a csobbanni vágyókatForrás: barackresort.hu

A késő esti retro buli mellett koktél- és pizza akció, valamint éjszakai filmvetítés színesíti a programot. A lazításra vágyók szaunaszeánszokra is befizethetnek. A programról bővebben, a szálloda weboldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek