Több ország fürdőkultúrája kapott helyett ebben a komplexumban

A Kanadában található, erdővel körülvett Förena Cité Thermale különlegessége, hogy három nép hagyományain alapuló termoterápiás körökkel rendelkezik, melyek az orosz, az izlandi és a német fürdőkultúrát elevenítik fel. Az ötlet a komplexum tulajdonosa, a Groupe SKYSPA elnökének, Patrick Rakénak köszönhető, aki saját utazásainak tapasztalatait építette bele a spa koncepciójába - adja hírül a Spa Business.

A szabadtéri vízesészuhanyForrás: Förena Cité thermale/Facebook

Az orosz ihletésű Burannak egy pavilon ad otthont, mely gőzfürdőt, szaunát, relaxációs területet és zuhanyzókat tartalmaz. A vendégeknek azt javasolják, hogy a szaunával vagy gőzfürdővel kezdjenek, amelyet hideg, szabadtéri vízesés-zuhanyzás kövessen, majd pihenés zárjon.

A izlandi alapokon nyugvó Piterak-élmény három szabadtéri, izlandi mintájú termálfürdőből áll, amelyek hőmérséklete fokozatosan növekszik a langyostól a melegen át a forróig, melyek láva borítású kövekkel vannak ellátva.

A német Foehn a vendégeket szaunaszertartással fogadja, ahonnan a szabadtéri hidegmedencén át vezet az út a relaxációig. A vendégek egy kültéri relaxációs övezetben is pihenhetnek, amely magában foglalja a hidegvizű zuhanyokat és egy tűzrakó helyet is tartalmaz.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek