Kétszintes szaunavilág nyílik idén a Zalakarosi Fürdőben

Letették az új Szaunavilág alapkövét a Zalakarosi fürdőben, ahol a Gyógycentrum rekonstrukciója után is folytatódnak a fejlesztések.

A tervek szerint 2019 végére birtokba vehetik a vendégek a kétszintes szaunavilágot, ilyen részlege eddig nem volt a Zalakarosi Fürdőnek - írja a Turizmus.com.

Új szaunákban lehet majd pihenni ZalakarosonForrás: Shutterstock / Készítette: Meesiri

A kétszintes Szaunavilág közel 200 fő befogadására lesz alkalmas, az emeleten gőzkabin, aroma bioszauna, élményzuhanyok kapnak helyet és egy infra pihenőteret is kialakítanak.

Az épület alsó szintjén egy óriási, 40 férőhelyes szauna épül, ahol szauna ceremóniákat tartanak majd, valamint hideg és melegvizes merülőmedencék, jacuzzi, fűtött padok és hangulatos pihenőterek is létesülnek. Az udvarban helyet kap majd egy tágas rönkszauna is, amely szintén alkalmas lesz szaunaprogramok tartására.

A beruházás elkészülését követően átalakul a belépőjegyrendszer is, a Zalakarosi Fürdő vendégei részére elérhető lesz egy „all inclusive", minden szolgáltatást magában foglaló belépőjegy típus is. A szaunaceremóniák, szervezett programok regisztrációhoz kötöttek lesznek, és külön jegy megváltásával vehetők igénybe.

A Zalakarosi Fürdő hétéves stratégiai terve alapján zajlik a termék- és attrakciófejlesztés, a második ütem fejlesztései a fentiekre épülnek. A tervek között szerepel továbbá a tetőteraszon egy panoráma medence kialakítása, élménymedence, kerti szaunaház, kerti jacuzzi és sok más, a kényelmet fokozó wellnes elem.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek