Gyerekeknek indít wellnessműhelyeket a luxusfürdő

  Úgy tűnik, hogy a wellnesstrendek egyre fiatalabb korban találják meg a gyerekeket. Miközben a gyógyfürdők mindinkább igyekeznek figyelni a kicsikre is a különböző gyerekprogramok révén, már léteznek baba-mama wellnessközpontok is a korai szülő-gyerek kapcsolatot helyezve a fókuszba. A New York-i Four Seasons Hotel pedig kimondottan a gyerekeket célozza meg következő generációs műhelyeinek, a Next-Gen Wellness Workshopnak az elindításával - derül ki az americanspa.com híréből.

  Forrás: Bessi/pixabay.com

  A szálloda különböző, gyermekeknek szánt wellnessprogramokat kínál, például malakészítést, ahol a gyerekek megtanulnak célokat kitűzni, vagy a Jövő Jógija órákat, melyek középpontjában a mozgáskoordinációt javító pózok állnak. A figyelmet különböző meditációs módszerekkel edzik, és saját aromaterápiás keveréket is készíthetnek a gyerkőcök a Blend Baby Blend műhely keretében. Az Aqua Bebe során a gyerekeket arra tanítják, hogy magabiztosan mozogjanak a vízben.

  Ha a szülő legalább egy legalább 50 perces szolgáltatást vesz igénybe a hotel gyógyfürdőjében, gyermeke ingyen vehet részt valamelyik műhelyen.

  Mint Tara Cruz, fürdő igazgatója elmondta, ha már kiskorukban az egészség és a wellness ösvényén indítják el a gyerekeket, az megalapozhatja a fiatalok jövőbeli sikereit.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!