Gyerekbarát kínálattal bővül ez a hazai fürdő

Több fejlesztést is bevetnek a mosonmagyaróvári fürdőben: a gyógyfürdő részleg teljes rekonstrukciója már megtörtént, most a termálfürdő új gyógymedencéjén dolgoznak, majd bővítik a fürdő gyerekbarát kínálatát is.

A gyerekeknek új medencével készülnek a nyárra - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: YAKOBCHUK VIACHESLAV

A Flexum Thermal & Spa elődje még az 1960-as években nyitotta meg kapuit az ország északnyugati csücskében, az osztrák és szlovák határ közelében. A gyógyvíz minősítéssel rendelkező fürdő az elmúlt években megérett a felújításra, amelyhez neki is láttak két évvel ezelőtt.

A nagy beruházás részeként már megújultak a pihenőterek, az öltözők, a folyosók és a medencék egy része is. Jelenleg a termálfürdő új gyógymedencéjének a kivitelezési munkálatai folynak, illetve egy új fitneszterem kialakításán is dolgoznak.

A Termal Online híréből az is kiderült, hogy bővül a fürdő gyermekbarát kínálata is. Az idei strandszezon kezdetéig szeretnének átadni a már meglévő csúszda és vizes játszótér mellett egy új gyermekmedencét is. Ezzel azonban nem ér véget a fejlesztés, hiszen az idei év végén tervezik a vadonatúj szaunavilág átadását is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek