Önerőből fejlesztik a makói fürdőt ősztől

  Kielégítő a bevétele a Hagymatikum fürdőnek, így már az önkormányzat támogatását sem igényelték. Hamarosan egy újításba is belevágnak, de előtte még szeretnék megfejelni a bevételüket egy jó szezonnal.

  A Hagymatikum az óévet jól zárhatta, így egy tekintélyes összeg is maradt a számláján. A tavalyi év minden várakozásukat felülmúlta, hiszen majdnem pontosan félmillió vendéget fogadtak, bevételük pedig meghaladta a bruttó egymilliárd forintot, ezért nem kértek támogatást sem a működésre, sem a tervezett beruházásokra.

  Hagymatikum, ünnepi díszbenForrás: Facebook / Makói Hagymatikum Fürdő/ Készítette: Hidog

   Az idén még a tavalyinál is jobb szezonnak szeretnének élvezni a helyiek. Azt remélik, hogy a látogatók száma és a bevételük is több lesz.

  Ez utóbbi érdekében néhány szolgáltatást is megdrágítanak az idén.

  Hogy ne essenek el a nyári bevételektől, a fürdő fejlesztését csak ősszel kezdik el. Az építkezés befolyásolhatja majd a jövő évi fürdőzők számát, így nem kizárt, hogy 2021-ben ismét a város támogatására lesz szükség a Hagymatikum működéséhez – írja a delmagyar.hu hírportál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!