Ebben a négy fürdőben 2000 forint alatt csobbanhat késő este

  Számos olyan hazai fürdőt találunk, ahol éjszaka sem áll meg az élet: késő esti medencés bulikkal és hangulatos fényekkel villanyozzák fel az éjszakai csobbanást. A következő komplexumokba kedvező áron, 1500 forint alatt válthatnak jegyet egy esti fürdőzésre.

  Késő esti lubickolás a Tamási Termálfürdőben

  A Tamási Fürdő egész évben szervez éjszakai fürdőzéseket. Minden pénteken és szombaton 22 óráig tart nyitva, így sötétedés után is lehet használni a medencéket. Az éjszakai fürdőzés során az összes benti medence, valamint a szaunavilág is várja a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A hűvös ellenére is érdemes meglátogatni a kültéri forró vizű medencét, ahol a melegben ülve lehet nézni a csillagokat. Aki részese lenne az élménynek, elég 17 óra után belépőt váltania, ami 1800 forintba kerül.

  A romantikus hangulat kedvelőit is várják az esti fürdőzésekForrás: Shutterstock / Készítette: MAD.vertise

  Éjfélig tartó fürdőzés a Leányfalu Termálfürdőben

  A leányfalui Termálfürdő szintén minden pénteken és szombaton hosszabbított nyitvatartással üzemel. 20-tól 24 óráig várják a sötétben csobbanni vágyókat. Késő este az úszómedencét ugyan nem, de a gyógy-, és az élménymedencét mindenki használhatja. A belépőjegy ára ezeken az estéken itt is 1800 forint.

  Esti szaunázás és úszkálás a Halasthermálban

  Minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzésre invitálják a vendégeket a kiskunhalasi Halasthermál medencéiben is. Hétvégente 20 órától 23 óráig lehet igénybe venni a fürdő szolgáltatásait: 36 fokos gyógyvizes medence, 26 fokos felnőtt úszómedence, 31 fokos gyerekmedence, merülőmedence, egy kültéri 36 fokos termálmedence biztosítja a felüdülést, emellett kipróbálhatjuk a szaunát és a gőzkabint is. A felnőtt belépő 1500 forint, a gyermekjegy 1100 forintba kerül.

  Zenés mulatozás a szegedi Anna Fürdőben

  Kéthetente szerdánként vár mindenkit éjszakai fürdőzésre a szegedi Anna Fürdő. Aki lazítana, az a szaunakabinokban pihenhet meg, a pörgős estére vágyókat pedig éjszakai ritmusok várják a medencében. Igénybe vehető a nagy élménymedence, a merülőmedencék, a pezsgőágy-medence, a kis pezsgőmedence, az aromakabin, a gőzkabin, az élményzuhany, a finn szauna, az infraszauna és a bioszauna is. Az éjszakai fürdőjegy 1200 forintba kerül - írja a Termalfurdo.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!