Új wellnessmárkát indít útjára az Aman luxushotel-lánc

  Az Aman luxusszálloda-lánc nemrégiben új márkát hozott létre Janu néven. Az új wellness-szállodák koncepciója a lélek és a kapcsolódás köré épül, miközben az üdülők rengeteg lehetőséget kínálnak az interakciókra és a játékosságra. Ez éles kontrasztban áll a meglévő Aman hotelekkel, amelyekben prioritást élvez a magánszféra - adja hírül a Travel and Leisure.

  Montenegróban már van egy Aman-hotel, a festői Sveti StefanbanForrás: Marcin Konsek/wikipedia.org

  Kezdetnek három szállót építenek, Tokióban, Montenegróban és a szaúd-arábiai Al Ulában. A tervek szerint mindhárom szálló 2022-ben nyit, a cég szóvivője szerint az új szállodák valamivel nagyobbak lesznek a tipikus Aman-hoteleknél, és egyenként akár 150 szobával is rendelkeznek.

  Az Elastic Architects tervei alapján készülő montenegrói hotel udvarán lesz egy faházakkal körülvett medence, a hatalmas előcsarnokban növények és természetes színek fogadják a látogatókat. A szálloda szobáiból pazar kilátás nyílik az Adriára, emellett nagy, szabadtéri teraszról is gyönyörködhetnek a vendégek a panorámában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!