Wellnesskempinggel bővül a sivatagi luxushotel

  Jövőre új sparészleggel bővül az Aman luxushotellánc, méghozzá nem is akárhol. A utahi sivatagban található, Amangiri szállójukat egészítenék ki egy attól 30 percnyi járóföldre található egységgel, mely 10 sátoros pavilonból, 2 spa épületből, egy főpavilonból, étteremből, uszodából és jacuzziból áll majd - írja a Spa Business.

  A coyote trail a Stud Horse Point mellett, az egyik utahi nemzeti parkbanForrás: Arbuzov Sergei/shutterstock.com

  A Camp Sarikára keresztelt komplexumot nem kevesebb, mint öt nemzeti park veszi körül, és a kilátást az itt jellemző, különleges sziklaalakzatok jellemzik. A sátorokban háló, nappali, ebédlő és bár található, emellett mindegyikhez tartozik terasz, tűzrakóhely és úszómedence.

  A wellnessrészleg a helyi navajo hagyományokból táplálkozó indián kezeléseket ajánl, emellett a megszokott spa kínálat is jelen van, és persze a környék számos kirándulási lehetőséget tartogat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!