Olcsóbb belépővel és ingyenes programokkal várnak a fürdők Valentin-napon

A hazai fürdők többsége már február elején készül a Valentin-napra, és jóval az ünnep előtt be is harangozzák a programjaikat. Hogy megkönnyítsük a párok dolgát, egy csokorba gyűjtöttük a legromantikusabb, késő estig tartó lubickolós rendezvényeket. Hangulatos, gyertyafényes, és bulizós, látványfürdős események közül szemezgethetnek.

Gyertyafényes éjszakai csobbanás

Rózsaszirmokkal díszített, késő estébe nyúló fürdőzést kínál a pároknak a Thermal Spa Tamási fürdő. A Valentin-napon érkező szerelmeseket este nyolc órára várják, és 23:30-ig lesz lehetőségük a romantikus medencehasználatra. A fürdő ráadásul egy gyertyafényes vacsorával, hatvan perces páros masszázzsal és kedvezményes belépőjeggyel is készül. Ezen az estén minden pár 20%-kal olcsóbban válthatja ki a jegyét.

Romantikus vacsorával is készülnek - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Mr. JK

Az Aquaworldben DJ pörgeti a lemezeket

Hangulatos késő esti bulit tartanak február 14-én a budapesti Aquaworld Élményfürdőben. Egész éjszaka DJ gondoskodik a zenéről, hogy a párok vagy az életük párját még csak keresők jól szórakozhassanak. Ebben a fürdőben lesz párostánc bemutató, szerelmesek padja és fotósarok is, ahol lehetőség lesz megörökíteni a romantikus pillanatokat. A forró hangulat érdekében akár csókcsatára is benevezhetnek. A komplexum medencéit hangulatos fényekkel világítják majd meg.

Éjszakai fényfestés az AquaworldbenForrás: Facebook / Aquaworld Budapest

Masszázs és szaunaszeánsz Harkányban

Aki a harkányi látványfürdőben töltene el egy romantikus estét szerelmével február 15-én, annak érdemes lesz megmártózni a 2-e számú, kinti gyógymedencében is, ahol hangulatos fényekkel és halk zenével várják a párokat, amelyet Dj Duly szolgáltat. A benti részre azonban kellemes csendet és nyugalmat ígérnek.

A vendégek rendelkezésére áll továbbá egy italbár is, ahol koccinthatnak kedvesükkel. Jó, ha tudják azt is, hogy az első 25 vendégre ingyen masszázs vár, de ha erről esetleg lemaradnának, akkor az ingyenes szaunafelöntéseket még kipróbálhatják 20.30, 21.30 és 22.30 órakor. A medencés szórakozás 23:30-ig tart – tudtuk meg a fürdő programajánlójából.

A kinti gyógymedencébe is érdemes lesz kiúszniForrás: Facebook / Harkányfürdő / Készítette: Vass Imre

Mámoros este a Kecskeméti Fürdőben

Február 14-én, pénteken 21 órától Valentin-napi éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket a Kecskeméti Fürdőben is, ahol a legjobb R'n'B & Pop slágerekre csobbanhatnak és bulizhatnak a párok. Emellett mámorító virágok, rózsa, jázminos-olaj, Ilang-Ilang, és narancsvirág illatú szaunafelöntések is lesznek a hétvége folyamán – tudtuk meg a Termalfurdo.hu cikkéből.

A Kecskeméti Fürdő éjszakai fényekbenForrás: Facebook / Kecskeméti Fürdő

Romantikus hétvége a Hagymatikumban

A makói Hagymatikumban egész hétvégén romantikus hangulatban áztathatják magukat. Február 14-e és 16. között a fürdőzés mellett masszázs és szaunaprogramok várják a vendégek. Szombaton 18 órától dolce dance táncbemutatót szerveznek, az utána tervezett táncoktatáson pedig a párok is összemelegedhetnek. Késő esténként sem lesz hiány a zenés programokból, DJ Boban párizsi romantikája, azaz szerelmes dallamok lengik be a fürdőt.

Szerelmes díszletben a Hagymatikum FürdőForrás: Facebook / Makói Hagymatikum Fürdő/ Készítette: Hidog

Pénteken, szombaton és vasárnap páros masszázsokon, valamint Valentin tematikájú szauna szeánszokon is részt vehetnek – áll a fürdő honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek