Már csobbanhat az Aquacinema új, fedett részlegén

Alaposan megújult a kisvárdaiak fürdője az elmúlt időszakban, nemrég új nevet és strandrészleget kapott, most pedig a fedett részlege is egészen új pompában nyitja meg a kapuit. 

Fiatalok és idősek is találnak kikapcsolódási lehetőséget - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Goran Bogicevic

Január 30-ától, azaz csütörtöktől várják a vendégeket az Aquacinema új részlegén, ahol fedett és szabadtéri termálmedencében, gyermekmedencében, jakuzziban lazíthatnak. Emellett egy Kneipp-taposó és egy merülőmedence is része a fürdőegységnek.

Ráadásként ezzel egyidejűleg egy széles kínálattal rendelkező szaunavilágot is átadnak, ahol finn szauna, panorámaszauna, infraszauna, gőzfürdő, sószoba és pihenőszoba is helyet kap.

A fürdő minden nap 10 és 20 óra között tart nyitva, a szauna pedig minden nap délután látogatható, kivéve a hónap első hétfőjét, amikor zárva tart.

A felnőtt jegy 2500 forint, a gyermekbelépő és a nyugdíjas jegy pedig 1700 forint. Aki 16 óra után érkezik, annak a délutáni fürdőjegyet érdemes kiváltania, ami 1500 forint lesz - tudtuk meg a Termál Online híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek