Ezer forint alatt menne fürdőzni? Ebben a négy termálfürdőben lehetséges

Csokorba gyűjtöttünk néhány termálfürdőt, ahol nem kell ezer forintnál többet fizetni a belépőjegyért. Igaz, nem luxus, élményelemekben gazdag komplexumokról van szó, de egy nyári, néhány órás kikapcsolódásra, ezek a fürdőhelyek is jó választásnak bizonyulhatnak. Főleg, hogy több is akad közöttük, ahol minősített gyógyvízben lubickolhatunk.

Hajdúdorogi Strandfürdő

Hajdúszoboszlótól mintegy 50 kilométerre találjuk a Hajdúdorogi Strandfürdőt, amely 1983 óta üzemel. A feltörő termálvíz gyógyvíz minősítésű, ráadásul a termálmedencét nemrég fel is újították. Ezen felül nyakzuhanyok, gyerekmedence, úszómedence és parkosított udvar várja a fürdőzőket. Ebben a fürdőben nem emelték tavaly óta a belépőárakat, ezért egy felnőtt 900 forintért válthat napijegyet. 

A Hajdúdorogi Városi Strandfürdő termálmedencéjeForrás: Facebook / Hajdúdorogi Városi Strandfürdő

Fehérgyarmati Strandfürdő

Az ország keleti csücskében, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében találjuk ezt a strandot. Nagy előnye, hogy egy gyönyörű és terebélyes zöldterület öleli körbe a két termál-, két gyermek és egy úszómedencét. A strand alkalmas sportolásra, pihenésre és gyógyulásra, de csak nyáron tart nyitva. A teljes árú felnőtt belépő itt is 900 forintba kerül - írja a Termál Online.

Vasvári Szentkútfürdő

Ez a fürdő Vas megyében található, Szombathelytől délkeletre, 30 kilométerre. Termálmedence, gyermek, pancsolómedence és úszómedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A szabadtéri vizes élményeket a felnőttek kereken ezer forintos jegy ellenében élvezhetik, míg a gyerekek és nyugdíjasok kedvezményesen, 500 forintért válthatnak belépőt.

Tiszaörsi Termálfürdő

A fenti termálstrandokkal ellentétben, ez a fürdő egész évben nyitva tart, ráadásul mindhárom medencéjüket különböző hőfokú gyógyvízzel töltik. Az egyik medence fedett, a másik kettő pedig szabadtéri. A szóban fordgó fürdőt Tiszafüredtől 14 kilométerre találják, a felnőtt belépőjegy itt ezer forintba kerül.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek