Jövő nyárra elkészülhet az új vajdasági wellnessközpont

  Jövő nyáron új wellness központban pihenhetnek a látogatók a szerbiai vajdasági településen, Adán. Tegnap elhelyezték a létesítmény alapkövét, így mostantól ütemesen haladhat az építkezés.

  A külföldi turistákat is szeretnék bevonzani a wellnessközponttal - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: nd3000

  Több medence, szaunák, játszósarok és természetesen éttermek is várják majd az adai wellnessközpont vendégeit több mint kétezer négyzetméteren. Az első szakaszban az épület maga, illetve a szolgáltatások kiépítése készül el. Idővel tovább is szeretnék bővíteni a komplexumot.

  A helyiek elképzelése az, hogy a magyarországi élményfürdő kínálatához hasonló színvonalú létesítményt hozzanak létre, hogy a vajdaságiaknak ne kelljen a határon túlra utazniuk wellness-lehetőségekért.

  A külföldről érkező turisták száma is felfelé ível, ezért is fontos, hogy ú szórakozási lehetőségeket kínáljanak - olvasható a vajdasági Pannon RTV tudósításában. Az illetékesek még nem akartak konkrét belépőárakról beszélni, de azt már elárulták, hogy nem lesz drága a jegy, ugyanis a kedvező árakkal is szeretnének minél több látogatót a vajdasági településre vonzani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek