Jövő nyáron csobbanhatunk a vadonatúj palicsi Wellnessközpontban

Ahogy korábban már írtunk róla, lenyűgöző wellnessközpontot építenek közel a magyar határhoz, Palicson. Igaz, valamennyit csúszott a fejlesztés megkezdése, de jelenleg jó ütemben haladnak a munkák, és előreláthatóan jövő nyáron már lubickolhatunk a szomszédos, vajdasági komplexum medencéiben.

Jövő nyáron lehet kipróbálni a palicsi Wellnessközpont csúszdáitForrás: Shutterstock / Készítette: mariakraynova

Már csiszolják és festik a palicsi Wellnessközpont kültéri medencéinek felületeit, és hamarosan befejeződnek az utómunkálatok. Az első szakasz befejezése előtt még befestik a csúszdákat és a gyermekmedencét. A régi, meglévő termálmedencét is felújították, de hiába lett kész a nyárra, az építkezés miatt idén még nem lehet használni.

A csúszdák is elfoglalták már a helyüket - az egyik tetejére több mint hetven lépcső vezet. Hogy milyen lecsúszni róla, azt majd jövőre lehet megtapasztalni, áll a vajdasági Pannon RTV tudósításában.

A második fázis magába foglalja a nagy medence kiépítését, illetve épül még egy szabadtéri medence, három különböző csúszdával. A legnagyobb dobás a fedett komplexum kiépítése lesz, öt beltéri medencével, valamint wellness- és spa központtal.

A vadonatúj komplexum környékét is helyrehozzák: a közelében található parkot már színes kövek díszítik, és hamarosan megújul az úgynevezett férfi strand is, a Palicsi-tó partján. Itt a sétány teljesen új burkolatot kap - derült ki a tudósításból.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek