Újabb hatalmas wellness központ épül Szerbiában

  Aquaparkkal és wellness központtal gazdagodik a szerbiai Bogatić. A helység idegenforgalmi szervezete ezzel is azon dolgozik, hogy növelje a település vendégéjszakáinak számát. A település  leglátogatottabb pontja a Termál Riviéra aquapark, amely gyógyvízzel várja a vendégeket.

  Szerbia, Termalna RivijeraForrás: Facebook / Termalna Rivijera

  A legtöbb látogató Belgrád és Újvidék környékéről érkezik, de jönnek turisták Bosznia és Hecegovinából is, mivel az aquapark az év minden napján működik.

  A már meglévő gyógyfürdő mellé azonban újabb turisztikai bővítés érkezik majd: 150 férőhelyes hotel, wellness központ, kül- és beltéri medencék, valamint aquapark kerül kialakításra. 

  Aki még tartalmasabb kikapcsolódásra vágyik, az is megtalálja a számításait: Bogatićon 1972 óta létezik a „Sovljak" etno park, amely az egykori Jugoszlávia 5 ilyen típusú parkjának az egyike. De ha már a környéken járnak, ne hagyják ki a sokat látogatott Ilinje kolostort sem, amely nem egész fél óra kocsikázásra található, Očage faluban – tanácsolja a szerb Turistički Svet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!