Fürdőzzenek úgy, mint a törökök!

  Az Experience Balkan 2020. január 15-én (szerdán) 17:45–22:00 között ismét megrendezi nagy sikerű Török Fürdősétáját. A budai fürdő és wellness séta keretében megismerhetik és bejárhatják a Fő utcai Király Gyógyfürdőt, majd közös török fürdőzésen vehetnek részt.

  Forrás: Misibacsi/Wikipedia

  A különleges fürdőbejárás előtt még megnézhetik, hogy mi maradt és mi lett Tojgun pasa 1555-ben épített dzsámijából, megismerik az Alsó-Víziváros fontosabb látnivalóit, majd az 1565-ben alapított "Királyból" kijövet, felfrissülve egy nagyon autentikus budai, közkedvelt, retró meglepetés helyszínen  beszélgethetnek még a Balkánról, törökökről stb.

  Forrás: kiralyfurdo.hu

  A fürdősétán csak fürdéssel lehet részt venni! (Fürdőjegyek megvásárlása egyénileg történik.) Helyek csak nagyon korlátozott számban! Jelentkezés és a részvétellel kapcsolatos információk kizárólag e-mail-ben a balkan.calling@gmail.com-on kérhetők. További információk az esemény Facebook oldalán találhatók. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!