Vizes családi kerttel és új csúszdákkal turbóznák fel az élményfürdőt

  A 2003-ban nyílt Aquaticum Mediterrán Élményfürdő fejlesztésére írt ki tervezői pályázatot Debrecen önkormányzata.

  Jelentős fürdőfejlesztések zajlanak Debrecenben: amellett, hogy felújítják, vagy fogalmazhatnánk úgy is, hogy szinte újjáépítik a Strandfürdőt, az élményfürdő belterét is teljesen újragondolták. Ha megvalósulnak a tervek, rá sem ismernek majd az Aquaticum mediterrán élményfürdőjére.

  Aquaticum DebrecenForrás: Facebook / Aquaticum Debrecen / Készítette: Krisztian Bodis

  A Dehir cikke szerint újragondolják a mediterrán dizájnt és a belsőépítészeti megoldásokat, korszerűsítik a meglévő csúszdarendszert, valamint új csúszdák is helyet kapnak. Szintén nagy dobásnak szánják az egész évben üzemelő vizes családi kertet, amely egyben napozóteraszt is lesz.

  Informatikai fejlesztéseket, online szolgáltatások bevezetését, a közösségi terek korszerűsítését, a vendéglátóegységek bővítését és energiahatékony beruházásokat is terveznek.

  A debreceni fürdő célja, hogy a hamarosan megnyíló, 15 medencés Strandfürdő mellett színvonalas beltér várja a fürdőzőket. Az élményfürdő felújítására 2021-ben kerülne sor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek