Kicsinosítják a vajdasági fürdőtelepülést és új medence is épül

Egy korábbi cikkünkben, amelyben Vajdaság olcsó, de sokoldalú fürdőzési lehetőségeiről írtunk, már említettük a Bácsalmás-Bajmok határátkelőhelytől mindössze 20 kilométerre található bácskossuthfalvi fürdőt.

Hamarosan új medencében lógathatjuk a lábunkat - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Natnan Srisuwan

A kültéren egy 8 x 10 méteres és egy 16 x 25 méteres medencét, valamint egy wellness fürdőhelyet is talál, a lista pedig tovább bővül az idén.

A valamikori olimpiai méretű medence helyére egy nem egyenes vonalú, rekreációs szolgáltatásokkal is gazdagított fürdőhely kiépítését tervezik - tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó híréből.

A fürdő mellett a település másik közkedvelt kirándulóhelyét, a tó környékét is kicsinosítják: a körülötte futó, földes utat zúzott kővel fedik le, így kellemesebb lesz a víz-parti séta. Tovbbi tervük, hogy megtisztítják a nádtól a partszakaszt, így újabb horgászhelyeket tudnak kialakítani.

Érdemes egyébként kerékpárt is vinniük magukkal, ha Bácskossuthfalván üdülnek, ugyanis a szomszédos település, Pacsér lila vizű tófürdőjéhez egy jelentős szakaszon kerékpárút vezet, amely ráadásul az idén új megvilágítást kap, így akkor sem okoz gondot a bringázás, ha sötétedésig maradnak a fürdőben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek